Behandelingen

Vitalderma biedt mogelijkheden tot een combinatie van verschillende medische en/of cosmetische behandelingen. Wij werken met medische peelings om uw huid veilig, effectief en blijvend te verbeteren. Om te zorgen dat u en uw huid in goede handen zijn, werken wij uitsluitend met ervaren huidspecialisten en deskundige artsen. Daardoor krijgt u altijd persoonlijke aandacht en deskundig advies.

Overzicht behandelingen

Facials

U kunt bij Vitalderma terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen die zorgen voor een stralende huid.

Huidverbetering

Met een huidverbeterende behandeling helpen wij u ongeacht uw leeftijd aan een mooie en stralende huid.

Huidverjonging

Naarmate u ouder wordt kunnen er meer huidproblemen ontstaan. Uw huid wordt bijvoorbeeld droger of slapper.

LPG/Endermologie

Heeft u last van cellulite en wilt u het liefst weer een strakke en gladde huid? Onze innovatieve behandelmethode LPG Endermologie maakt dit mogelijk. 

Botox

Binnen Vitalderma voeren wij dagelijks Botox behandelingen uit. Een Botox behandeling is eenvoudige en vrijwel pijnloze behandeling.

Fillers

Fillers kunnen volumeverlies of -gebrek opvullen waardoor u uw gewenste gezichtscontouren en een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Laserontharing

De Gentle Max Pro Laser is een zeer krachtig appararaat die de Alexandrite laser en de Nd:YAG laser combineert. Hierdoor is het geschikt voor ieder huidtype

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542