Lees hier onze covid-19 maatregelen

Wat is Botox?


Botox, een afkorting voor botulinetoxine, is een natuurlijk eiwit dat het samentrekken van spieren tijdelijk vermindert of stopt. Door het ontspannen van de spier worden dynamische rimpels zoals de frons, het voorhoofd en kraaienpootjes verminderd. Ook kan Botox, door het verminderen van de spierspanning, toekomstige rimpelvorming voorkomen. 

Botox behandelingen 

Binnen Vitalderma, voeren wij dagelijks botox behandelingen uit. Door de eenvoudige en vrijwel pijnloze behandeling is Botox tegenwoordig een van de meest populaire manieren om een jonger uitziende huid te krijgen. Een subtiel verschil geeft hierbij namelijk al direct een zachtere uitstraling. 
De behandeling is zeer effectief bij de behandeling van kraaienpootjes, rimpels en verslapping van de huid. Ook voor putjes in de kin, hangende mondhoeken, fysieke ongemakken als migraine, tandenknarsen en overmatig transpireren is botox een ideale oplossing. Na 3 tot 6 maanden zal de behandelde spier langzaam herstellen en haar oorspronkelijke kracht weer terugkrijgen. Wanneer het resultaat minder wordt kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling.

Bij Vitalderma werken onze deskundige artsen enkel met gecertificeerde producten. Wij kijken altijd samen met u naar uw wensen om zo het meest natuurlijke resultaat te krijgen.


Overzicht botox behandelingen

Voorhoofdlijnen

Door het optrekken van uw wenkbrauwen kunnen er na verloop van tijd voorhoofdsrimpels ontstaan.