Afhangende mondhoeken

Door hangende mondhoeken kan u zelfs wanneer u vrolijk bent toch boos of chagrijnig lijken. Hangende mondhoeken of marionetlijnen laten u bovendien ouder lijken dan dat u bent. In sommige gevallen kan dit zeer ongewenst voor u zijn. Bij Vitalderma helpen wij u graag weer aan een natuurlijke en opgewekte blik met een eenvoudige Botoxbehandeling.

De behandeling 

Mondhoeken met Botox 

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een zeer kleine hoeveelheid Botox in de spier van de mondhoek injecteren. Door de spierverslappende werking ontspant de spier die de mondhoeken omlaag trekt. Op deze manier zullen de mondhoeken op natuurlijke wijze verzachten en u er vrolijker en jonger uit laten zien. Door de kleine hoeveelheid Botox blijft het effect altijd natuurlijk en passend bij uw gezicht. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat u na de behandeling ongeveer 4 uur niet mag liggen om ongewenste verspreiding van de Botox te voorkomen.

Het resultaat 

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal u al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. Uw mondhoeken geven u weer de vrolijke en jonge gelaatstrekken die u verdient. Na drie tot zes maanden keert de spier langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542