Gummysmile 

Iedereen verdient een stralende lach. Wanneer u last heeft van een gummy smile of tandvleeslach kan dit echter voor onzekerheid zorgen. De spieren van de bovenlip zijn in dit geval overactief en maken daarbij het tandvlees zichtbaar wanneer u lacht. Dit is gemakkelijk te verhelpen met Botox. Durf weer te lachen met deze gummy smilebehandeling!

De behandeling 

Gummysmile met Botox 

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts kleine hoeveelheden Botox in de spier van de bovenlip injecteren. Door de spierverslappende werking ontspant de spier en zal deze wat minder samentrekken. De bovenlip gaat hierdoor niet zo ver meer omhoog wanneer u lacht. Dit verandert niks aan uw natuurlijke gezichtsuitdrukking maar laat uw bovenlip precies tot op uw tanden komen en daardoor minder tandvlees ontbloten. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling mag u meteen naar huis. Let wel op dat u na de behandeling zeker 4 uur niet mag liggen om ongewenste verspreiding van de Botox te vermijden. 

Het resultaat 

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal u al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. Uw tandvlees is niet meer zichtbaar en uw glimlach zal weer stralen. Na drie tot zes maanden keert de spier langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542