Kraaienpootjes

Men zegt weleens: wie veel lacht, krijgt rimpels op de juiste plaats. Lachrimpels rondom de ogen, of kraaienpootjes, ontstaan door veel te lachen of ogen dicht te knijpen bij bijvoorbeeld fel licht. In eerste instantie zijn deze lijntjes niet storend en zelfs charmant. Wanneer de lijntjes steeds dieper worden en zich uitbreiden kan u bij ons terecht om deze te verzachten.

De behandeling 

Botox tegen kraaienpootjes 

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts kleine hoeveelheden Botox rondom de lachrimpels injecteren. Door de spierverslappende werking trekt de huid minder samen en worden de kraaienpootjes verzacht. Belangrijk om te weten is dat het onmogelijk is alle lijntjes te verwijderen. De lijntjes dichtbij het oog zullen zichtbaar blijven. Het voordeel hiervan is dat het resultaat altijd natuurlijk blijft en u de charme van subtiele lachrimpels en uw mimiek niet verliest. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. De injecties komen qua gevoel overeen met kleine speldenprikjes. Als u zich goed voelt mag u na de behandeling meteen naar huis. Let wel op dat u na de behandeling zeker 4 uur niet mag liggen om ongewenste verspreiding van de Botox tegen te gaan.

Het resultaat 

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal u al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. Uw kraaienpootjes zijn zichtbaar zachter wat zorgt voor een frisse en uitgeruste blik. Na drie tot zes maanden keert uw huid langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542