Migraine 

Migraines kunnen een enorme last zijn en een grote invloed hebben op het leven. Een behandeling met Botox kan hierbij helpen. In ongeveer 70% van de gevallen neemt de frequentie en intensiteit van migraine en spierspanningshoofdpijn af na een behandeling met Botox. Bij Vitalderma helpen onze specialisten u graag aan een pijnvrij leven.

De behandeling 

Botox tegen migraine 

Hoewel de precieze oorzaak van migraine onduidelijk is schijnt een overmatige spierspanning en het willekeurig aanspannen van gezichtspieren een rol te spelen. Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een kleine hoeveelheid Botox in bepaalde spiergroepen injecteren. Door de spierverslappende werking kunnen deze spieren zich minder heftig aanspannen. Onze specialisten houden hierbij rekening met uw natuurlijke gelaatstrekken voor het beste en meest effectieve resultaat. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat u na de behandeling ongeveer 4 uur niet mag liggen en de rest van de dag niet kan sporten.

Het resultaat 

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal u al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. De spierengroepen in uw gezicht zullen zich meer ontspannen en de intensiteit en frequentie van uw migraines zal in de meeste gevallen drastisch verminderen. Na drie tot zes maanden keren de spieren langzaam terug naar hun oorspronkelijke staat en zal u de behandeling moeten herhalen voor hetzelfde resultaat.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542