Neuslift 

Soms is dit spiertje zo actief dat de neus tijdens het praten en lachen meebeweegt. Door dit spiertje te ontspannen blijft de neus rechtop staan tijdens het praten en lachen.

De behandeling 

Neuslift met Botox 

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een zeer kleine hoeveelheid Botox in de spier die aan de neustip trekt. Door dit spiertje te ontspannen blijft de neus rechtop staan tijdens het praten en lachen. De neus veranderd verder niet qua uiterlijk. De uiterlijke vorm aanpassen van de neus wordt gedaan met fillers. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat u na de behandeling ongeveer 4 uur niet mag liggen om ongewenste verspreiding van de Botox te voorkomen.

Het resultaat 

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal u al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. Uw neus blijft rechtop staan tijdens het praten en lachen. Na drie tot zes maanden keert de spier langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542