Overactieve kin

Met een overactieve spieractiviteit in de kin kunnen zich rimpels, deukjes en putjes in de huid vormen. Deze zijn zichtbaar wanneer u uw mond sluit, pruilt of praat. Ze geven uw gezicht een onrustige aanblik en dit kan als storend ervaren worden. Met behulp van Botox kunnen wij de spieractiviteit verminderen om zo de huid van uw kin weer glad te maken.

De behandeling 

Botox tegen een overactieve kin

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een kleine hoeveelheid Botox in de kinspieren injecteren. Deze spieren worden naarmate we ouder worden steeds krachtiger en trekken vervolgens van binnenuit aan uw huid. Door de spierverslappende werking ontspannen deze spieren waardoor putjes en rimpels verdwijnen en de huid weer glad is. Door de kleine hoeveelheid Botox blijft het effect altijd natuurlijk en passend bij uw gezicht. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat u na de behandeling ongeveer 4 uur niet mag liggen en de rest van de dag niet kan sporten.

Het resultaat 

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal u al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. De lijntjes, deukjes en putjes in uw kin zullen verdwijnen en uw gezicht zal weer glad en ontspannen zijn. Na drie tot zes maanden keert de huid langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542