Overmatig transpireren 

Iedereen transpireert om warmte uit het lichaam kwijt te raken. Sommige mensen hebben echter last van overmatige transpiratie, ook wel hyperhidrose genoemd. Zweetvlekken en vieze geurtjes maken dit een zeer onprettige aandoening die op verschillende plekken op het lichaam voor kan komen. Met behulp van Botox kunnen deze klachten drastisch verminderen.

De behandeling 

Botox tegen overmatig transpireren   

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een kleine hoeveelheid Botox in de zweetklieren injecteren. Door de Botox blokkeren de zenuwen die de klieren aansturen en kunnen zij geen zweet meer produceren. De effectiviteit van deze behandeling is zeer hoog. U voelt zich daarom al snel prettiger en zelfverzekerder. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat u na de behandeling een dag geen zware inspanning mag verrichten.

Het resultaat 

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal u al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. De zweetklieren zijn inactief en zullen geen zweet meer produceren. Na drie tot zes maanden keren de klieren langzaam terug naar hun oorspronkelijke staat.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542