Wenkbrauwlift 

Sommige mensen worden ermee geboren en bij anderen is het een resultaat van de zwaartekracht: lage wenkbrauwen. U kan er daardoor vermoeid of boos uitzien of een drukkend gevoel op de ogen ervaren. Met een Botoxinjectie is dit gemakkelijk te verhelpen. Uw wenkbrauwspier zal ontspannen en een natuurlijk liftend effect geven.

De behandeling 

Wenkbrauwlift met Botox 

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts kleine hoeveelheden Botox bij uw wenkbrauwen injecteren. Door de spierverslappende werking ontspannen de spieren die de wenkbrauw omlaag trekken. Op deze manier zal de wenkbrauw op natuurlijke wijze een liftend effect krijgen en daardoor de blik frisser en minder vermoeid maken. U hoeft geen angst te hebben om uw mimiek te verliezen. Door de kleine hoeveelheid Botox blijft het effect altijd natuurlijk en passend bij uw gezicht. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling mag u meteen naar huis. Let wel op dat u na de behandeling ongeveer 3 uur niet mag liggen en de rest van de dag niet kan sporten.

Het resultaat 

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal u al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. Uw wenkbrauwen zijn zichtbaar gelift en uw blik is frisser en minder vermoeid. Na drie tot zes maanden keert uw huid langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542