Lees hier onze covid-19 maatregelen

Facials


U kunt bij Vitalderma terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen die zorgen voor een stralende huid. Zo wordt uw natuurlijke schoonheid het beste geaccentueerd. Heerlijk ontspannen en uzelf lekker verwennen is af en toe precies wat u nodig heeft. Een rustgevende behandeling met essentiële oliën, gezonde producten en een relaxende massage van uw gezicht. Ook daarvoor staan we bij Vitalderma voor u klaar!

Overzicht facials

Basic treatment

Tijdens een Neoderma Basic Treatment krijgt uw gezicht alle aandacht en zal de uitgebreide verzorging uw huid herstellen en weer in balans brengen.

Super relax treatment

Een ontspanningsbehandeling waar u niet alleen ontspant van een massage maar waarbij uw hoofdhuid wordt gestimuleerd in het afvoeren van afvalstoffen.

Rebalancing Facial 

Geef uw huid een boost! De Neoderma Rebalancing Treatment maakt gebruik van marine- en plantenextracten om de huid te reinigen, verfrissen en matteren.

Hydration alginate peel off 

Hydration alginate peel off treatment is een intensief hydraterende behandeling die een zachte en verzorgde huid achterlaat.

Voor mannen

Maak kennis met de gezichtsbehandeling voor mannen, een speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde gezichtsbehandeling.

Medik8 Retinol 6tr  

Ontworpen om de nachtelijke regeneratiecyclus van de huid aan te vullen, komt Retinol 6TR ™ tevoorschijn terwijl u slaapt om de huid te verjongen en de glans te herstellen. 

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542