Wat zijn fillers?

Onze fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een eiwit dat zich van nature in de huid bevindt. Fillers zijn een tijdelijke manier om plaatselijk volume (terug) te brengen in de huid.

Filler behandelingen

Rimpels zoals de neuslippenplooi kunnen mooi opgevuld worden zodat deze vervagen of zelfs verdwijnen. Daarnaast kunnen fillers volumeverlies of -gebrek behandelen waardoor u uw gewenste gezichtscontouren en een frisse en jonge uitstraling krijgt. Denk hierbij aan het verfraaien van jukbeenderen of het opvullen van de lippen. Hyaluronzuur breekt op natuurlijke wijze af en wordt door het lichaam afgevoerd. Fillers zijn daarom tijdelijk en blijven gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Door constante beweging van de lippen, lossen fillers hier sneller op. Dit resultaat blijft tussen de 6 tot 9 maanden. Wanneer het resultaat minder wordt kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling.

Bij Vitalderma werken onze deskundige artsen enkel met gecertificeerde producten. Wij kijken altijd samen met u naar uw wensen om zo het meest natuurlijke resultaat te krijgen.

Overzicht filler behandelingen

Lippen

Bij volumeverlies of -gebrek of asymmetrie door bijvoorbeeld een litteken vullen onze artsen uw lippen op tot het gewenste en natuurlijke resultaat

Neuslippenplooi

Een neuslippenplooi is een diepe rimpel aan weerszijden van de neus richting de mondhoek. Deze ontstaat door volumeverlies

Traangoot

De traangoot is het geultje dat vanuit de binnenste ooghoek richting de wang loopt. Deze kan door ouderdom of van nature ingevallen zijn.


Jukbeenderen

Naarmate we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht – jukbeenderen vlakken af en ronde, jeugdige vormen verdwijnen.

Kin

De vorm van de kin speelt een belangrijke rol in het gezicht. Niet iedereen wordt echter met de gewenste vorm geboren.


Kaaklijn

Een strakke kaaklijn geeft het gezicht prachtige sterke contouren. Door ouderdom of uw natuurlijke bouw kan uw kaak echter niet de gewenste vorm hebben


Skinbooster

De Skinbooster Restylane verbetert het vochtgehalte, verfijnt de structuur en herstelt de elasticiteit van de huid. De te injecteren vloeistof is gebaseerd op hyaluronzuur.


Procedure behandeling

1. Consult

Bent u benieuwd wat onze professionele huidspecialisten en artsen voor u kunnen betekenen? U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend eerste consult. Dit eerste consult is voor ons erg belangrijk omdat we hier samen uitgebreid uw wensen kunnen bespreken. Op basis van dit gesprek geven wij u een persoonlijk behandelingsadvies voor het mooiste en natuurlijkste resultaat en krijgt u inzicht in de mogelijke risico’s en behandelingskosten.

2. Formulieren

Onze deskundige huidspecialisten en artsen hebben veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Daarom vragen wij u om, voordat wij overgaan tot behandeling, een aantal formulieren in te vullen. Op deze manier krijgen wij kennis van uw medische voorgeschiedenis, eventuele allergieën en medicatiegebruik om zo mogelijke risico’s te voorzien. Zo kan het ook voorkomen dat u op basis van uw geschiedenis niet geschikt bent voor een behandeling.

3. Behandeling

Wanneer wij u welkom hebben geheten in onze kliniek zal een van onze huidspecialisten en artsen nogmaals een analyse doen van uw gezicht en uw wensen bespreken. Daarna is het tijd voor uw behandeling. Bij een cosmetische behandeling doen onze artsen er alles aan om dit zo comfortabel en pijnloos mogelijk te maken voor u. Onze injectables zal u bijna niet voelen, maar mocht het nodig zijn dan gebruiken we een lokale verdoving. Een behandeling duurt tussen de 5 en 30 minuten.

4. Nacontrole

Direct na een cosmetische behandeling kan de huid zacht gekoeld en gemasseerd worden voor een fijne en comfortabele afsluiting. Zwellingen of blauwe plekken zijn gebruikelijk en verdwijnen vanzelf binnen een uur tot twee weken. Na twee tot drie weken bent u welkom in onze kliniek voor een nacontrole. Uiteraard staan wij altijd tot uw beschikking indien u in de tussentijd nog bepaalde vragen of zorgen heeft.

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542