Jukbeenderen

Naarmate we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht – jukbeenderen vlakken af en ronde, jeugdige vormen verdwijnen. Door minder volle jukbeenderen worden rimpels zichtbaarder en lijkt u vermoeider en ouder dan u bent of zich voelt. Met behulp van fillers kunnen onze artsen eenvoudig en veilig de vorm in uw gezicht terugbrengen.

De behandeling 

Jukbeenderen opvullen met fillers
Met een fillerbehandeling voor uw jukbeenderen krijgt uw gehele gezicht een subtiele en natuurlijke lift. Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze deskundige arts uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken.  De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers uw jukbeenderen opvullen tot een mooi en natuurlijk resultaat. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 15 minuten. Uw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat u weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat u soms nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat
Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.

+ 31 (0) 207 580 542