Kaaklijn

Een strakke kaaklijn geeft het gezicht prachtige sterke contouren. Door ouderdom of uw natuurlijke bouw kan uw kaak echter niet de gewenste vorm hebben. Met een behandeling met fillers kan onze deskundige arts de verslapte huid aanpakken en de vorm van uw kaak shapen tot het gewenste resultaat dat past bij uw gezicht.

De behandeling 

Kaaklijn shapen met fillers
Met een fillerbehandeling voor uw kaaklijn kan onze arts de huid verstevigen en de vorm strakker maken en shapen. Een combinatiebehandeling met de contouren aan de bovenkant van het gezicht geeft hierbij soms het beste resultaat. Onze deskundige arts kijkt vooraf aan de behandeling altijd naar uw contouren om zo de beste en meeste natuurlijke methode voor uw gezicht te bepalen. Na een verdovende crème is het tijd voor uw behandeling. De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers uw kaaklijn opvullen tot een passend en natuurlijk resultaat. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 10 minuten. Uw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat u weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat u in enkele gevallen nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat
Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.


Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542