Kin

De vorm van de kin speelt een belangrijke rol voor de gezichtscontouren. Niet iedereen wordt echter met de gewenste vorm geboren of verliest deze vorm door ouderdom. Met een eenvoudige fillerbehandeling kan u uw kin laten corrigeren zonder onder het mes te hoeven. Zo krijgt u weer een strakke gezichtsvorm en een jonge en natuurlijke uitstraling. 

De behandeling 

Kin shapen met fillers
Met een fillerbehandeling voor uw kin kan onze deskundige arts de vorm corrigeren, vergroten of een rimpel in de kin vervagen of verwijderen. Een bijkomend voordeel bij deze behandeling is de betere zichtbaarheid van de kaaklijn. Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze cosmetische specialist uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken.  De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers uw kin opvullen tot een passend en natuurlijk resultaat. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 15 minuten. Uw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat u weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat u in enkele gevallen nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat
Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542