Lippen

Niet iedereen wordt met volle en symmetrische lippen geboren. Maar met fillers kan onze arts u hier op eenvoudige en veilige wijze mee helpen. Bij volumeverlies of -gebrek of asymmetrie door bijvoorbeeld een litteken vullen onze artsen uw lippen op tot het gewenste en natuurlijke resultaat dat altijd past bij uw unieke gelaatstrekken. 

De behandeling 

Lippen opvullen met fillers
Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze deskundige arts uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken. Een subtiele verandering geeft hierbij vaak al het gewenste resultaat. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om u een zo natuurlijk mogelijk resultaat te geven. Het behandelgebied wordt eerst verdoofd en de arts zal vervolgens een kleine hoeveelheid hyaluronzuur fillers injecteren. Door professionele precisie en de verdoving zal u weinig pijn ervaren. Na 15 minuten is de behandeling klaar. Uw lippen worden gekoeld tegen de zwelling en u mag meteen naar huis. De verdoving kan nog enkele uren doorwerken en ook de zwelling zal langzaam afnemen. De volgende dag is de zwelling soms nog zichtbaar of er vormt zich in enkele gevallen een blauwe plek.

Het resultaat
Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. In de eerste week na de behandeling mag u de lippen tweemaal per dag zachtjes masseren. Door de bewegelijkheid van de lippen breekt het lichaam de fillers sneller af dan op andere plekken. Het resultaat blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542