Neuslippenplooi

Een neuslippenplooi is een diepe rimpel aan weerszijden van de neus richting de mondhoek. Deze ontstaat door volumeverlies door veroudering en geeft uw gezicht een zorgelijke en vermoeide uitstraling. Onze cosmetische specialisten helpen u graag. Met behulp van fillers heeft u op veilige en betrouwbare wijze snel weer een jonger uitziend gezicht.

De behandeling 

Neuslippenplooi opvullen met fillers
Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze deskundige arts uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken. Een subtiele verandering geeft hierbij vaak al het gewenste resultaat. Met een kleine hoeveelheid fillers kan de plooi volledig of grotendeels opgevuld worden. U kan er hierbij voor kiezen om ook uw jukbeenderen op te vullen. Hierdoor krijgt u vanaf de bovenkant een liftend effect, neemt de neuslippenplooi nog verder af en ziet uw hele gezicht er jonger uit. Het behandelgebied wordt eerst verdoofd voordat de arts met kleine prikjes de fillers injecteert. De behandeling doet weinig pijn en duurt ongeveer 15 minuten. Uw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat u weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat u soms nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat
Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542