Traangoot 

De traangoot is het geultje dat vanuit de binnenste ooghoek richting de wang loopt. Deze kan door ouderdom of van nature ingevallen zijn en voor extra donkere kringen of wallen zorgen. U lijkt daardoor vermoeider en ouder dan u daadwerkelijk bent. Dit kan erg vervelend zijn, maar door een simpele fillerbehandeling kan dit veilig verholpen worden.

De behandeling 

Traangoot opvullen met fillers
Met een fillerbehandeling voor uw traangootjes kan het volumeverlies of – gebrek opgevuld worden. Zo heeft u minder schaduw onder uw ogen en krijgt u een zachte lijn van oog naar jukbeen. U zal er direct jonger en frisser uitzien. Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze deskundige arts uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt ongeveer 15 minuten. Hou er rekening mee dat u soms nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat
Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.


Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542