Huidverbetering


Wij zijn een huidspecialiste gespecialiseerd in behandelingen ten behoeve van huidverbetering en huidverjonging.
Door onze kennis en ervaring kunnen wij gericht een behandeling samenstellen geheel naar uw behoeften en wensen. Naast de ultieme wellness ervaring van een verzorgende behandeling hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van innovatieve behandelingen die een zichtbare huidverbetering bewerkstelligen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen?
Laat u door ons adviseren en zet daarmee de eerste stap op weg naar een gezonde, egale huid!

Overzicht huidverbeteringsbehandelingen

Hydrofacial 

Hydrofacial wordt de huid gereinigd, geëxfolieerd, worden verstopte poriën verholpen en op maat gemaakte serums in de huid gebracht.Acne treatment

Een vette en glimmende huid, ontstoken talgklieren. De acnehuid heeft veel te voorduren maar met de juiste behandeling is deze goed onder controle te krijgen. 

Vergoed door alle zorgverzekeraars.

Bio peeling

De Neoderma Bio Peeling is een unieke Chinese kruidenpeeling op basis van algen, natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid zacht en glad maakt door dunne laagjes van de huid te verwijderen met behulp van kristallen. 


Diamond peeling

De Diamond Peeling is een techniek om de conditie van de huid, pijnloos en zonder allergische reacties, te verbeteren. 


Pigmentaandoening

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van pigment-verwijdering. Het laseren van pigmentvlekken met behulp van de YAG laser is zeer veilig. 

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542