Diamond peeling

De Diamond peeling is een techniek om de conditie van de huid, pijnloos en zonder allergische reacties, te verbeteren. 
Deze behandeling is geschikt voor de vermoeide, grauwe of vlekkerige rijpe huid, maar ook bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën, pigmentvlekken, littekenvervaging van bijvoorbeeld acne en zonlicht beschadigingen.


De peelings van Neoderma kennen weinig downtime. Bij een middel diepe of diepe peeling zult u tot een week na de behandeling schilfering kunnen zien.

De behandeling 

Duur:  30 minuten of 60 minuten

Door middel van diamantkristal worden dode huidcellen op een steriele en gecontroleerde manier verwijderd zodat de onderliggende huidlagen gestimuleerd worden, een betere doorbloeding krijgen en collageen aanmaken. De huid zal zich vernieuwen en egaliseren en vertraagt zo het verouderingsproces. Al na één behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan.

 Diamond peeling indicaties 

  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Vervaagt acne en oppervlakkige littekens
  • Voorkomt grove en verstopte poriën 
  • Vermindert pigmentstoringen en -vlekken
  • Stimuleert aanmaak van collageen en elastine
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Egaliseert en verfijnt de huidstructuur 
  • Voorkomt donkere kringen en verstevigt de huid

Effect na de behandeling
De peelings van Neoderma kennen weinig downtime. Bij een middeldiepe of diepe peeling zult u tot een week na de behandeling schilfering kunnen zien. Ook kunt u rode plekjes of korstjes zien. Aan de schilfers en korstjes mag niet gekrabd worden, omdat er anders wondjes en littekens kunnen ontstaan. Het is binnen 14 dagen na de behandeling heel belangrijk dat direct zonlicht wordt vermeden. Omdat de huid nog kwetsbaar en gevoelig is,  is het af te raden om naar de sauna te gaan en heet te douchen of baden.

Aantal behandelingen en resultaat

Na één peeling kunt u al verbetering van de huid zien. Zoals alle andere behandelingen geldt dat peelings in kuurverband het beste resultaat geven. Een kuurverband bestaat voornamelijk uit 3 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken. De huidoneffenheden kunnen na een kuurverband van peelings aanzienlijk verminderd of zelfs verdwenen zijn. Tijdens een intakegesprek zullen wij u een passend advies geven.

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542