Hydrofacial 

HYDROFACIAL = THE BEST SKIN OF YOUR LIFE

HydroFacial levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. 

De behandeling

Duur:  90 minuten

1. Reiniging & Extractie:

Onder vacuüm wordt de huid diep gereinigd met speciale vloeistoffen en vind sebum (talg) extractie van onzuiverheden van de huid plaats. Onzuiverheden en sebum worden afgevoerd naar de opvangcontainer. Verstopte porien worden intensief gereinigd en dode huidcellen worden verwijderd. Helpt het overtollig sebum te verwijderen.


2. Exfoliatie & Peeling:

Met hydro-dermabrasie vindt er exfoliatie plaats door middel van de speciale vloeistoffen (AHA,PHA,BHA oplossingen). Dode huidcellen en huidonzuiverheden worden vewijderd en afgevoerd in de opvangcontainer.3. Hydrateren & Kalmeren:

Door de hydraterende bestanddelen in de vloeistoffen wordt de huid intensief gehydrateerd en gekalmeerd. Het insluizen van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid

4. Insluizen / Voeden:
Met de HydraFacial behandeling wordt het absorbtievermogen vergroot, waardoor de werkstoffen zoals hyaluronzuur  in de huid gesluisd. Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymfatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen.
De Aqua Derma is een samenvoeging van de mechanische peeling en de chemische peeling. Het werkt op basis van het vortex effect (een soort van draaiende mini stofzuiger). Onder vacuüm en als een wervelwind wordt de huid gehydrateerd met de vloeistof, en wordt de vloeistof weer opgezogen en afgevoerd naar de opvangcontainer.

3 stappen 

Stap 1: reiniging + peeling
Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie
Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming
Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om uw gezonde gloed te maximaliseren.


Deluxe hydrofacial 

90 minuten

Created with Sketch.

U krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl u specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters of ledlicht.

  • Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
  • Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken
  • Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de talgproductie af en doden de bacteriën.


Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542