Mesotherpaie

Mesotherapie is uitermate geschikt indien u last heeft van rimpels, lijntjes, huidveroudering of verslapping of gewoon uw huid goed wilt onderhouden. Mesotherapie, huidverbetering zonder naalden met spectaculair resultaat! Bij naaldloze Mesotherapie brengen we werkstoffen in de huid met behulp van ultrageluid (ultrasound) en pijnloze en veilige elektroporatie. Met de Meso kunnen we werkstoffen diep in de huid krijgen zodat deze aanzetten tot huidverbetering en anti-aging. Mesotherapie werkt goed tegen fijne rimpels, een droge een ruwe huid. Na de Mesotherapie zijn uw poriën tot 80% verkleint en dus verbeterd . De gladheid van de huid neemt maar liefst met 50% toe.

De behandeling 

Duur: 30 minuten of 60 minuten

Onze huidspecialisten maken tijdens deze behandeling gebruik van naaldloze esthetische Mesotherapie die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling van anti-aging (huidveroudering, huidverslapping) en huidverbetering (couperose en cellulitis). Tijdens de gezichtsbehandeling glijdt een speciale behandel-kop over de te behandelen huidzones. Hierbij worden de ingrediënten door middel van een uniek rollersysteem diep in de huid gebracht. Tijdens deze procedure wordt een licht tintelend gevoel waargenomen en de gezichtsbehandeling is geheel pijnloos.

Mesotherapie indicaties 

  • Rimpeltjes verdwijnen, grove rimpels verminderen
  • Lift de huid ronde de ogen
  • Voorkomt veroudering van de huid
  • U krijgt een gladder, egaler en mooiere huid
  • Geeft de droge, ruwe huid extra voeding
  • Vermindert lijnen op het decolleté
  • Verbetert algemene huidconditie
  • Draagt bij een aan betere stofwisseling
  • Verkleint poriën
  • Vermindert couperose

Effect na de behandeling
Uw huid kan na de behandeling wat rood gekleurd zijn, omdat de doorbloeding actief is gestimuleerd. De oppervlakkige huid is verwijderd en de werkzame stoffen die zich in kwalitatieve huidverzorgingsproducten zitten worden sneller en effectiever opgenomen in de huid. Algemene huidverbetering zal dan optreden, waarbij u vooral een gehydrateerde huid zult krijgen!

Aantal behandelingen en resultaat

Tijdens een intakegesprek bepalen wij samen met u hoeveel behandelingen er nodig zijn om u het gewenste resultaat te geven. Afhankelijk van het doel, indicatie en conditie van uw huid zal dit worden bepaald. Na iedere behandeling is er direct zichtbaar resultaat en gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig voor het behalen van uw gewenste resultaat.

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542