Microdermabrasie

De microdermabrasie behandeling is een behandeling die wordt ingezet om uw huid direct zichtbaar te laten stralen. Deze zeer veilige maar vooral effectieve behandeling. Door het gebruik van microkristallen worden de bovenste huidcellen van uw huid verwijderd. De behandeling vindt dus alleen aan de oppervlakte van uw huid plaats en zorgt voor een direct stralende en zachte huid! Doordat het apparaat een mondstuk heeft en werkt met een vacuüm techniek zorgt dit ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de huidstofwisseling krachtiger en de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd! De behandeling zorgt er bovendien ook voor dat de poriën minder grof worden en kan er ook voor zorgen dat pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervaagd worden!

De behandeling 

Duur: 30 minuten of 60 minuten

Onze huidspecialisten maken tijdens deze behandeling gebruik van gezuiverde kristallen welke gefilterd zijn gedurende de productie. Dit zorgt ervoor dat de behandeling juist erg zuiverend werkt op acne! Naast acne is de behandeling ook geschikt voor elk huidtype en kan het gehele jaar door worden ondergaan. Zelfs in de zomermaanden kunt u alsnog genieten van een direct stralende en zachte huid! De behandeling is vrijwel pijnloos en zorgt voor een direct zichtbare frisse uitstraling!

Microdermabrasie indicaties 

  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Vervaagt acne en oppervlakkige littekens
  • Voorkomt grove en verstopte poriën 
  • Vermindert pigmentstoringen en -vlekken
  • Stimuleert aanmaak van collageen en elastine
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Egaliseert en verfijnt de huidstructuur 
  • Voorkomt donkere kringen en verstevigt de huid

Effect na de behandeling
Uw huid kan na de behandeling wat rood gekleurd zijn, omdat de doorbloeding actief is gestimuleerd. De oppervlakkige huid is verwijderd en de werkzame stoffen die zich in kwalitatieve huidverzorgingsproducten zitten worden sneller en effectiever opgenomen in de huid. Algemene huidverbetering zal dan optreden, waarbij u vooral een gehydrateerde huid zult krijgen!

Aantal behandelingen en resultaat

Tijdens een intakegesprek bepalen wij samen met u hoeveel behandelingen er nodig zijn om u het gewenste resultaat te geven. Afhankelijk van het doel, indicatie en conditie van uw huid zal dit worden bepaald. Na iedere behandeling is er direct zichtbaar resultaat en gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig voor het behalen van uw gewenste resultaat.

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542