Lees hier onze COVID-19 maatregels

Huidverjonging

Naarmate u ouder wordt kunnen er meer huidproblemen ontstaan. Uw huid wordt bijvoorbeeld droger, slapper en voelt minder gehydrateerd aan. Dit zijn de gevolgen van het natuurlijke huidverouderingsproces. Andere factoren als de zon, een uitbundige levensstijl en stress dragen ook bij aan dit verouderingsproces. Wilt u zich weer jonger voelen? Bij Vitalderma staan wij voor u klaar!

Overzicht huidverjongingsbehandelingen

Bindweefselmassage gelaat

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, zorgt voor reductie van blokkades en wordt ingezet voor het verstevigen van het bindweefsel. 

Carbon laser

Overweegt u een behandeling voor verjonging van de huid?De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. 

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542