Carbon Laser peeling

Overweegt u een behandeling voor verjonging van de huid? De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verminderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid en stimuleert het de collageenproductie/verstrakking van de huid.

De behandeling 

Duur: 60 minuten

De huidspecialist zal beginnen met het reinigen van het gelaat. Vervolgens wordt de Carbon peeling aangebracht. Zodra deze opgedroogd is ‘schiet’ de laser de carbon eraf. De laser zet Carbon om in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huid opnieuw gereinigd worden en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderd worden. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een serum en dagverzorging.

Aantal behandelingen en resultaat
Voor een optimaal resultaat raden wij aan om meer behandelingen te laten uitvoeren. De behandelingen zullen een interval hebben van 2-4 weken.

Aan te raden behandelingen zijn 6 tot 9 behandelingen.

Deze behandeling is veilig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling van ongeveer 45 minuten kunt u direct door naar uw werk, feestje of andere bezigheden.

Carbon Laser peeling indicaties

  • Huidverjonging
  • Vermindering van rimpels, fijne lijnen en grove poriën
  • Vermindering van de talgproductie
  • Stimulatie van collageenproductie/verstrakking van de huid

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542