Laserontharing

Bij Vitalderma kunt u terecht voor een ontharings laser behandeling. Wij hechten enorme waarde aan veiligheid, deskundigheid en hygiëne. Zo streven wij ernaar om de kwaliteit van onze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Vitalderma biedt u deze omgeving. De Gentle Max Pro Laser is de succesformule voor definitief ontharen. Dit zeer krachtige apparaat combineert de Alexandrite laser en de Nd:YAG laser. Hierdoor is het geschikt voor ieder huidtype en worden zelfs de kleinste donshaartjes geraakt. Hiermee bent u binnen 6 tot 8 behandelingen verlost van uw ongewenste haargroei. Met het unieke koelsysteem koelen we de huid, voordat we de laser op het haarzakje richten. Hierdoor merkt u vrijwel niks van de warmte van de laserstraal en is het vrijwel pijnloos.

Wat doet het innovatieve Gentlemax Pro Lasersysteem?

De Gentle Max Pro is een veelzijdig, veilig en geavanceerd laserapparaat waarmee wij permanent kunnen ontharen bij ongewenste haargroei.
Bij Vitalderma kunnen wij met de Gentle Max pro effectief, snel, definitief en comfortabel werken. De Gentle Max Pro laser is het sterkte apparaat welke er is op het gebied van laserontharing. Met de Gentle Max Pro raken wij met een gerichte lichtbundel het pigment (melamine) in de haarzakjes waardoor dit opgewarmd en waardoor het haarzakje uiteindelijk beschadigt wordt. In de beschadigde haarzakjes kunnen geen nieuwe haren meer groeien en zullen uw haren op de behandelde plekken definitief wegblijven.

Permanent ontharen
Stelt u eens voor… nooit meer met een scheermesje, wax of ontharingscrème in de weer. Dat zou veel tijd en energie schelen en het ergste is dat de haren steeds weer terugkomen. Om dan nog maar niet te spreken over ingegroeide haren of een geïrriteerde huid na het scheren. De laserbehandelingen van Vitalderma bieden u de oplossing om eenvoudig en vrijwel pijnloze manier, definitief van uw ongewenste haargroei af te komen! 

Aantal behandelingen en resultaat
U moet er wel rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Over het algemeen zijn hiervoor gemiddeld 6 tot 8 laserbehandelingen nodig afhankelijk van het te behandelen gebied. Bij iedere client en lichaamsdeel is dit verschillend. Het aantal benodigde laserbehandelingen komt door verschillende haargroeicycli, welke iedere haar afzonderlijk doormaakt. Tussen de behandelingen zit gemiddeld een periode van 4 tot 8 weken,


Is de behandeling pijnlijk?
Nee, de Gentle Max Pro heeft een kop laserkop met een gepatenteerd koelsysteem. Tijdens de behandeling spuit de laser doorlopend een verkoelende spray op de huid. Dit gebeurt net voordat de laserpuls de huid raakt. Hierdoor blijft uw tijdens de gehele behandeling gekoeld en is uw huid maximaal beschermd. Dit maakt de behandeling met de Gentle Max Pro niet alleen heef effectief maar ook aangenaam en uitermate veilig.

Gratis intake & proef laser behandeling


Tijdens de gratis intake maakt u kennis met de laserspecialist, laser apparatuur, ambiance en heeft u de eerste ervaring met de laser. Tijdens de proef ontharings laser behandeling is er alle ruimte om uw vragen te beantwoorden door onze laser specialist over definitief ontharen.