Laserontharing

De Gentle Max Pro Laser bij Vitalderma is de succesformule voor definitief ontharen. Dit zeer krachtige apparaat combineert de Alexandrite laser en de Nd:YAG laser. Hierdoor is het geschikt voor ieder huidtype en worden zelfs de kleinste donshaartjes geraakt. Het apparaat werkt ook heel efficiënt. Er zijn gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat doet het innovatieve Gentlemax Pro Lasersysteem?

De Gentle Max Pro is een veelzijdig, veilig en geavanceerd laserapparaat waarmee wij permanent kunnen ontharen bij ongewenste haargroei.
Bij Vitalderma kunnen wij met de Gentle Max pro effectief, snel, definitief en comfortabel werken. De Gentle Max Pro laser is het sterkte apparaat welke er is op het gebied van laserontharing. Met de Gentle Max Pro raken wij met een gerichte lichtbundel het pigment (melamine) in de haarzakjes waardoor dit opgewarmd en waardoor het haarzakje uiteindelijk beschadigt wordt. In de beschadigde haarzakjes kunnen geen nieuwe haren meer groeien en zullen jouw haren op de behandelde plekken definitief wegblijven.

Permanent ontharen
Wil jij stoppen met scheren en waxen? En wil jij permanent van jouw haren af? Dit kan met de Gentle Max Pro laserontharing. Tijdens deze behandeling worden de haarzakjes met de laser zodanig bewerkt dat de haargroei permanent stopt of de haargroei sterk terugbrengt als het om sterke overbeharing gaat. Door de ND:YAG is het mogelijk de gepigmenteerde huid te ontharen zonder het huidpigment aan te tasten.

Aantal behandelingen en resultaat

Met de Gentle Max Pro bereiken we snel resultaat. We kunnen al in 6 behandelingen ongewenste haargroei definitief stoppen. Natuurlijk is het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat afhankelijk van je huidtype, haartype, haarstructuur en de diepte van het haarzakje. Het resultaat van de behandeling kan ook worden beïnvloed door je leeftijd en door schommelingen in je hormoonspiegel vanwege zwangerschap, de overgang, of het gebruik van anticonceptie.

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, de Gentle Max Pro heeft een kop laserkop met een gepatenteerd koelsysteem. Tijdens de behandeling spuit de laser doorlopend een verkoelende spray op de huid. Dit gebeurt net voordat de laserpuls de huid raakt. Hierdoor blijf jij tijdens de gehele behandeling gekoeld en is jouw huid maximaal beschermd. Dit maakt de behandeling met de Gentle Max Pro niet alleen heef effectief maar ook aangenaam en uitermate veilig.

Maak direct een afspraak voor een laserbehandeling


Wil jij met laserontharing graag van je ongewenste haargroei af? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvende intake en een proefshot.