LPG endermologie® 


Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. U kunt zonder operatie snel en blijvend vet verliezen. 

De behandeling

Uw verzorging op maat: 1 tot 8 zones*

Duur: 30 min of 40 min.

De LPG behandeling richt zich op het bindweefsel. In deze huidlaag ligt het meeste collageen opgeslagen. De cilinders van het LPG-apparaat pakken een huidplooi in het te behandelde gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderderhuid en bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert, de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces waarbij de vetophopingen worden afgebroken en de huid gezonder en steviger wordt. 

Aantal behandelingen en resultaat

De behandeling zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt de huid gezond en sterk. Het is gemaakt om de vetten kwijt te raken die men niet kwijt raakt met sporten en/ of diëten. De behandeling is ook aan te raden bij clienten die veel last hebben van onrustige benen of verkrampte spieren. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kunt u uitgaan van een behandelkuur van 10 – 12 lichaamsbehandelingen. Na de behandelkuur adviseren wij om maandelijks te onderhouden.

Voor het lichaam

Het werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Behandelingszone

Voor vrouwen: Arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten
Voor mannen: Armen, rug, borstspieren, taille, buik, dijen


ENDERMOWEAR LPG®

Het endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen.

Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

Afspraak of consult?

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.


+ 31 (0) 207 580 542