Lees hier onze covid-19 maatregelen

De kliniek

Ouder worden overkomt ons allemaal. Maar wat als u zich nog jong en stralend van binnen voelt, maar uw uiterlijk dit niet weerspiegelt? Wij helpen u graag. 

Welkom

Vitalderma, gelegen in Amsterdam-West, is een beauty kliniek gespecialiseerd in Botox, fillers en gezichtsbehandelingen. 
Onze deskundige artsen en huidspecialisten hebben bij uw behandeling één doel voor ogen: uw wensen ontdekken en deze op een natuurlijke en passende wijze waarheid maken.

Om dit doel te realiseren zorgen wij voor een prettige omgeving waar u in alle privacy en vertrouwen verwelkomd wordt. Onze cosmetische artsen en huidspecialisten maken enkel gebruik van wetenschappelijk bewezen, veilige en effectieve behandelmethodes. Uw wensen en behoeften komen hierbij altijd op de eerste plaats. 

Een warm ontvangst met koffie, thee of een andere versnapering zal voor u klaarstaan. Wij plannen altijd ruimschoots de tijd in voor elke afspraak, zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten. Samen stellen we daarom een eerlijk en persoonlijk behandelplan vast dat u op de meest natuurlijke wijze het uiterlijk geeft dat bij u past.

Missie & Vissie

Wat is schoonheid? Het antwoord is voor iedereen anders. Daarom vinden wij het bij Vitalderma belangrijk om uw wensen en voorkeuren te vertalen in een persoonlijk behandelplan. Ieder mens is uniek, en daarom is elke behandeling uniek. Wij bouwen onze relatie met u op vanuit vertrouwen, veiligheid en verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt. Op deze manier laten wij op de meest natuurlijke en effectieve wijze uw schoonheid stralen – van binnen én van buiten.


Kwaliteit & Veiligheid

Wij begrijpen maar al te goed dat u een behandeling enkel in een veilige en vertrouwde omgeving wil laten doen. Vitalderma biedt u deze omgeving. Onze cosmetische artsen en huidspecialisten hechten enorme waarde aan veiligheid, deskundigheid en hygiëne. Zo streven wij ernaar om de kwaliteit van onze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast geven wij u ten alle tijden eerlijk en realistisch advies zodat u niet alleen het gewenste resultaat krijgt, maar hier ook zo lang en kwalitatief mogelijk van kan genieten.


Onze merken

Wij werken uitsluitend alleen met veilige A-merk producten.

Kennismaken

Muge Suna

Huidspecialiste
Muge Suna is de oprichtster en mede-eigenaresse van Vitalderma. Zij heeft inmiddels 10 jaar ervaring als huidspecialist en is gespecialiseerd in acnebehandelingen. Als gediplomeerde huidspecialiste, aangesloten bij de Anbos brancheorganisatie, zal Muge u helpen aan een stralende huid. Zij gelooft dat het belangrijk is dat uw huid goed verzorgd is, maar dat u uw ook goed voelt over uw huid. Daarom zoekt zij altijd de meest geschikte behandeling en geeft eerlijke en realistische adviezen zodat u altijd de behandeling krijgt die bij u past. Met haar expertise en passie gaat zij samen met u aan de slag om uw wensen werkelijkheid te maken.

Tuna Demir

Cosmetische arts

Dokter Tuna Demir is cosmetisch arts en sinds 2019 werkzaam bij Vitalderma. Na het behalen van zijn bachelor Biomedische wetenschappen, volgde hij de versnelde geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft Tuna extra aandacht besteed op het vakgebied plastische chirurgie. Hij ging hiervoor naar Tokyo. Gaandeweg ontdekte Tuna dat hij het meest in zijn element zit op het vakgebied cosmetische geneeskunde. Hij keerde terug naar Nederland, direct hierna was hij werkzaam als cosmetisch arts bij meerdere klinieken door heel Nederland. Dokter Tuna heeft een duidelijke visie op schoonheid en streeft altijd naar een natuurlijk resultaat. 

BIG registratie nummer: 29924876301

Sera Vrij

Huidspecialiste
Sera Vrij is de eigenaresse van 
Vitalderma en is een ervaren allround schoonheidsspecialist.  Ze is doelgericht, ondernemend en ambitieus. Haar specialisatie is huidverbetering en lichaamsbehandelingen. Sera staat altijd voor u klaar om u een warm welkom te heten en te zorgen dat u zich comfortabel voelt van begin tot eind. Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat wij door open en eerlijk advies echt iets voor onze cliënten kunnen betekenen. Ik zorg ervoor dat iedereen zich bij mij op zijn gemak voelt en dat ik er echt helemaal voor hen ben. Van binnenkomst tot vertrek. Mijn dag is geslaagd als ik cliënten met een grote glimlach de deur uit zie gaan 

Contactformulier

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.