De kliniek

Ouder worden overkomt ons allemaal. Maar wat als u zich nog jong en stralend van binnen voelt, maar uw uiterlijk dit niet weerspiegelt? Wij helpen u graag. 

Welkom

Vitalderma, gelegen in Amsterdam, is een beauty kliniek gespecialiseerd in Botox, fillers en gezichtsbehandelingen. 
Onze deskundige artsen en huidspecialisten hebben bij uw behandeling één doel voor ogen: uw wensen ontdekken en deze op een natuurlijke en passende wijze waarheid maken.

Om dit doel te realiseren zorgen wij voor een prettige omgeving waar u in alle privacy en vertrouwen verwelkomd wordt. Onze cosmetische artsen en huidspecialisten maken enkel gebruik van wetenschappelijk bewezen, veilige en effectieve behandelmethodes. Uw wensen en behoeften komen hierbij altijd op de eerste plaats. 

Een warm ontvangst met koffie, thee of een andere versnapering zal voor u klaarstaan. Wij plannen altijd ruimschoots de tijd in voor elke afspraak, zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten. Samen stellen we daarom een eerlijk en persoonlijk behandelplan vast dat u op de meest natuurlijke wijze het uiterlijk geeft dat bij u past.

Missie & Vissie

Wat is schoonheid? Het antwoord is voor iedereen anders. Daarom vinden wij het bij Vitalderma belangrijk om uw wensen en voorkeuren te vertalen in een persoonlijk behandelplan. Ieder mens is uniek, en daarom is elke behandeling uniek. Wij bouwen onze relatie met u op vanuit vertrouwen, veiligheid en verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt. Op deze manier laten wij op de meest natuurlijke en effectieve wijze uw schoonheid stralen – van binnen én van buiten.


Kwaliteit & Veiligheid

Wij begrijpen maar al te goed dat u een behandeling enkel in een veilige en vertrouwde omgeving wil laten doen. Vitalderma biedt u deze omgeving. Onze cosmetische artsen en huidspecialisten hechten enorme waarde aan veiligheid, deskundigheid en hygiëne. Zo streven wij ernaar om de kwaliteit van onze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast geven wij u ten alle tijden eerlijk en realistisch advies zodat u niet alleen het gewenste resultaat krijgt, maar hier ook zo lang en kwalitatief mogelijk van kan genieten.


Contactformulier

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.